استعلام و قیمت میلگرد استیل نسوز 310

میلگرد استیل نسوز 310

میلگرد استیل نسوز 310 یا فولاد 1.4841 در واقع فولاد ضد زنگ از نوع آستنیتی است. این میلگرد استیل اغلب در مواردی که نیاز به استقامت کافی در مقابل خوردگی در شرایط دمایی بالا است مورد استفاده قرار می گیرد. آلیاژ فوق در شرایط چرخه‌ای نسبتاً ملایم قادر به مقاومت تا دمای°C 1100 °F 2010 در مقابل اکسیداسیون است. به طور کلی آلیاژ 310 با توجه به داشتن نیکول متوسط و کروم بالا در مقابل سولفید شدن بسیار مقاوم بوده و می توان در مواردی از جمله اتمسفرهای همراه با کربن‌دهی متوسط از آن بهره گرفت. برای اتمسفرهای همراه با کربن‌دهی بالا معمولاً تجهیزات فرایند حرارتی نیاز به آلیاژ های نیکول مثل 330 (UNS N08330) خواهند داشت.

آلیاژ 310 اغلب در موارد کمی اکسید کننده، سیمان کاری، چرخه حرارت دهی و نیتروژن دهی مورد استفاده قرار می گیرد. البته در این خصوص بایستی حداکثر دمای سرویس نیز کاهش یابد. همچنین آلیاژ 310 برای کاربری های برودتی با میزان نفوذ پذیری کم مغناطیسی و چقرمگی تا میزان تا F ° 450- °C 268-استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با میلگرد استیل نسوز 310، ویژگی هایی که دارد و کاربردهای آن تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

معرفی و بررسی میلگرد استیل نسوز 310

استیل نسوز 310 در واقع جزو استنلس استیل یا فولادهای نسوزی است که که بر اساس استاندارد DIN کشور آلمان تحت عنوان فولاد 1.4841 نیز معرفی می شود. این استیل در میان فولادها با عبارت X15CrNiSi25-20 شناخته می شود. این فولاد در بین فروشندگان فولاد نیز با عنوان فولاد نگیر 310 معروف است. اصطلاح نگیر به معنای این است که گرید 310 از خاصیت مغناطیسی برخوردار نبوده و آهنربا را به خود جذب نمی کند. آلیاژ 310 را می توان با استفاده از روش های استاندارد به راحتی جوش داده و تغییر داد. خواص مکانیکی این استیل عبارتند از:

  • مقاومت کششی به میزان 520 مگاپاسکال
  • مدول یانگ یا مدول الاستیسیته به میزان 200 گیگا پاسکال
  • سختی ویکرز به میزان 225 HV
بررسی میلگرد استیل نسوز 310
بررسی میلگرد استیل نسوز 310

مهمترین ویژگی های میلگردهای استیل نسوز 310

ویژگی های مطلوب و منحصر به فرد میلگرد استیل نسوز 310 باعث شده تا از این محصول در بسیاری از صنایع استفاده شود. در ادامه به برخی از این ویژگی ها اشاره خواهیم کرد.

استقامت بالا در برابر خوردگی

درصد بالای نیکل و کروم در این آلیاژ باعث شده تا در مقابل خوردگی و فرسایش به خصوص در محیط های مرطوب بسیار مقاوم باشد. علاوه بر کروم بالا، سیلیکون موجود در آلیاژ 310 به میزان (0.6٪) نیز باعث می شود تا در مقابل خوردگی ناشی از دمای بالا نیز استقامت لازم را داشته باشد. آلیاژ فوق در دمای محیط در برابر اسید نیتریک و در دمای 425 درجه نیز در برابر نیترات ها از استقامت و استحکام بالایی در برابر زنگ زدگی برخوردار است.

اغلب به منظور افزایش سطح استقامت این آلیاژ در برابر زنگ زدگی آن را در دمای تقریبی 1140 تا 1150 درجه سانتیگراد حرارت داده و سپس سریع آن را سرد می کنند. همچنین این میلگرد را بعد از هزار ساعت فعالیت در دمای حداکثر 650 درجه مورد بازپخت قرار می دهند تا کاربیدهای به وجود آمده و بقایای آن حل شوند چرا که این امر باعث افزایش سطح انعطاف پذیری و استقامت میلگرد در برابر زنگ زدگی می گردد.

جوشکاری میلگرد استیل 310 نسوز

میلگرد استیل نسوز 310 با توجه به ویژگی های عمده آن، قابلیت جوشکاری در بسیاری از فرایندهای استاندارد مانند PLASMA، SMAW، MIG، FCAW و TIG، PLASMA، MIG، SMAW، SAW  را دارد. به طور کلی جهت جوشکاری فیوز پیشنهاد می شود از گرید استیل 310 بهره گرفته و همچنین برای جوشکاری این نوع استیل بهتر است از روش الکترود 310 یا جوش ذوبی استفاده شود.

استحکام بالا در برابر حرارت

چنانچه حرارت به صورت مداوم باشد میلگرد استیل 310 توانایی استقامت تا دمای 1150 درجه در برابر خوردگی و اکسیداسیون را داشته که این مقدار در حرارت های متوالی دمای اکسیداسیون به بیش از 1040 درجه سانتیگراد خواهد رسید. بر همین اساس از ویژگی های بارز این آلیاژ می توان به استقامت بالای آن در برابر خستگی گرمایشی و پایین و بالا شدن دما اشاره کرد. در فضاهایی که گاز دی اکسید گوگرد در میزان دمای بالا موجود است به شکل گسترده‌ای از استیل 310 استفاده می شود.

با توجه به ته نشین شدن کاربید کروم در دمای تقریبی 425 تا 860 درجه سانتیگراد استفاده مداوم از این آلیاژ توصیه نمی شود. اما اغلب در درجه حرارت های پایین یا بالا این میزان به شکل مطلوبی عمل خواهد کرد. به طور کلی می توان از این میلگرد در دمای 800 تا 900 درجه سانتیگراد بهره گرفت.

جوشکاری میلگرد استیل 310 نسوز
جوشکاری میلگرد استیل 310 نسوز

مهمترین موارد کاربرد میلگرد استیل 310 نسوز

میلگرد استیل نسوز 310 با توجه به سطح استقامت بالایی که در برابر حرارت، خوردگی و فرسایش دارد و همچنین برخورداری از ویژگی هایی مانند انعطاف پذیری و جوشکاری مطلوب، کاربری های گسترده‌ای داشته و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله این کاربردها می توان به استفاده از این آلیاژ در ساخت ظروف حمل مواد شیمیایی، مخازن با دمای بالا و تحت فشار، ساخت پیچ و مهره، ساخت قطعاتی که به دلیل قرارگیری در دمای بالا در معرض خوردگی قرار دارند مانند پاتیل های مخصوص حمام نمک و… اشاره داشت. ضمن اینکه در صنایعی به شرح زیر نیز کاربرد دارد.

  • صنعت نفت و گاز
  • مهندسی خطوط لوله
  • مهندسی گیاه
  • مهندسی مکانیک
  • صنایع شیمیایی
  • صنایع دریایی
  • صنایع پتروشیمی
  • هوا و فضا
  • صنعت برق
  • صنایع مربوط به فرآوری مواد غذایی
  • و…

قیمت میلگرد استیل نسوز 310

قیمت میلگرد استیل نسوز 310 به طور کلی بر اساس قطر و وزن میلگرد تعیین می گردد. البته فاکتورهای دیگری نیز بر قیمت تمام شده این محصول تاثیرگذار هستند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نوسانات قیمت ارز و دلار
  • قیمت نفت
  • قیمت نیکل
  • هزینه های گمرک و حمل و نقل
  • هزینه های مربوط به نیروی انسانی
  • و…

سخن پایانی

در این مقاله به معرفی میلگرد استیل 310 پرداختیم و درباره ویژگی های این آلیاژ توضیحاتی را ارائه دادیم. بر همین اساس دریافتیم که آلیاژ استیل 310  یکی از مقاوم‌ترین آلیاژ ها در برابر خوردگی، زنگ زدگی، حرارت بالا و… است. با توجه به ویژگی های فوق از این نوع میلگرد در ساخت بسیاری از قطعات و همچنین صنایعی از جمله نفت و گاز، برق، پتروشیمی و… استفاده می شود.

شما می توانید برای خرید میلگرد استیل نسوز 310 و دیگر محصولات مشابه به مراکز معتبر و تامین کننده اصلی مراجعه کنید. در این مراکز محصولاتی مانند میلگرد استیل نسوز با کیفیت بالا، ضمانت نامه معتبر و قیمتی مناسب عرضه می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی های لازم از کارشناسان ما می توانید با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس بگیرید.

5/5 - (7 امتیاز)
تیم تولید محتوا